Foto van de stad Kopenhagen

Stedentrip – goedkope citytrip naar jouw favoriete stad!

Je wilt op stedentrip en een leuke Europese stad bezoeken, maar er zijn zoveel leuke steden! Europa heeft veel te bieden en elke stad is op zichzelf natuurlijk mooi. Dit is mijn lijstje met leuke stedentrips voor een betaalbare prijs. Want voor een leuke citytrip hoef je niet de hoofdprijs te betalen!

Uit eten in Parijs

De meeste mensen zouden niet zo snel naar Parijs gaan voor het eten. Een stedentrip naar Parijs kun je natuurlijk doen voor de musea of de Eiffeltoren. Toch is Parijs één van de steden met de meeste restaurantjes en meest diverse keukens in Europa. Elke avond een andere keuken, andere smaken en andere gerechten. Zeker de moeite waard!

kerstmarkt in Düsseldorf

Deze kerstmarkt is echt een aanrader voor de liefhebber en het ideale moment om een goedkope citytrip te plannen naar het mooi Düsseldorf! Je zit er namelijk zo met de auto, geen dure vliegtickets nodig. Boek op tijd een hotel en geniet van je stedentrip in deze schilderachtige stad.

Düsseldorf

Pubs in Dublin

Ben je een liefhebber van speciaal bier? Dan is dit een citytrip voor jou! Dublin biedt alles voor een leuke stedentrip. Bezoek alle Ierse pubs en kies welk biertje jij het allerlekkerst vindt!

Sprookjesachtig Kopenhagen

Wil je een echt romantische stedentrip? Niet Parijs, maar Kopenhagen is de beste keuze! De sfeer in deze stad is magisch. Bezoek de musea en de talloze restaurantjes. Ook fijn: Kopenhagen kun je gemakkelijk zelf bezoeken met de auto!

Kopenhagen

Dit is mijn top 4 stedentrips Europa. Ik ben benieuwd, heb jij toevoegingen aan dit lijstje? Welke Europese stad zal jou voor altijd bijblijven? Laat het me weten in de reacties of neem contact met mij op!