Saint tropez

Over Meteo

Op de reisblog van Meteo-Limburg.nl vind je reistips en reisverhalen voor iedere soort reis. Of het nu gaat om jouw citytrip naar een wereldstad, een vaarvakantie of praktische informatie over de cultuur van je backpack vakantie in Zuid-Oost Azië.

Reisverhalen van Eline

Eline, schrijft reisverhalen Meteo-Limburg.nl
Eline, schrijft reisverhalen Meteo-Limburg.nl

Inspirerende reisverhalen over bezienswaardigheden, ervaringen en tips die je echt niet mag missen. Dat is waar ik graag over schrijf! Ik ben Eline Zonneveld. De wereld is mijn thuis. Ik heb ieder continent op aarde al bezocht en kan geen favoriete reisbestemming kiezen. Ieder plekje op aarde is uniek en heeft zijn eigen bijzondere verhalen. Ik reis meestal alleen, maar ben ook graag onderdeel van groepsreizen. Op die manier leer ik snel nieuwe mensen en locals kennen.

Over Eline van Meteo

Toen ik 3 jaar oud was, verhuisde ik met mijn ouders naar Zuid-Afrika. Mijn vader had er een goede baan gevonden. Een paar jaar later verhuisden we naar New York, om dezelfde reden. Daar ben ik verder opgegroeid, maar veel thuis waren we niet. Samen met mijn ouders heb ik vele reizen gemaakt. Een thuisgevoel heb ik nooit op één plek gehad. Dankzij de internationale verhuizen kan ik mij overal thuis voelen! Het heeft mij reislust alleen maar aangewakkerd.

Vliegtuig icon
Reizen

Inmiddels reis ik niet meer zo vaak met mijn ouders, maar liever alleen of met een klein groepje vrienden. Zo ontstaan de reisverhalen, want als ik terug ben van mijn vakantie, stedentrip of backpack tocht, wil ik de volgende reis al weer plannen! Zo heb ik altijd iets om naar uit te kijken.

In het dagelijks leven ben ik blogger en schrijf ik verhalen voor uiteenlopende website. Maar het allerliefst schrijf ik natuurlijk over mijn eigen ervaringen op reis.

Deel jouw reisverhalen!

Hou jij ook van dat ultieme vakantiegevoel? Reizen is leuk, het verrijkt je leven. Maar vakantiegevoel kun je ook door hele andere dingen krijgen. Bijvoorbeeld door het lezen van reisverhalen van andere travelers, een boek, of iets anders wat jou dat unieke vakantiegevoel geeft. Wil jij jouw vakantie- en reisgevoel ook delen met duizenden lezers? Schrijft je ook graag reisblogs en wil jij jouw reisverhalen op deze website? Neem dan contact met mij op!

Begin met lezen!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *